Etusivu » rauta » Fitness-dippikastikkeet, huono popmusiikki ja Laji

Fitness-dippikastikkeet, huono popmusiikki ja Laji

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Oli erään ystävän kanssa hyvä keskustelu juuri Lajista*. Kun meillä on jo olemassa todella hyvät liikkeet, joita on muutamia ja joilla saa välineestä kaiken irti, miksi keksiä väkisin kaikkea hassunhauskaa ja kivaa siihen oheen? Onko kyse siitä että halutaan miellyttää mahdollisimman suuria määriä ihmisiä? Onko se taas hyvä idea ylipäätään?

Siitä tuli taas mieleen aikaisemmin lukemani Tribes -kirjan (kuulemma tosi hyvä, mullakin hyllyssä mutta en ole ”ehtinyt” lukea) kirjoittajan artikkeli:

http://sethgodin.typepad.com/seths_blog/2010/03/driveby-culture-and-the-endless-search-for-wow.html

Siinä mietitään verkkopalvelua tai vastaavaa, ja sitä miten sellaisen saa pilalle sillä että yrittää miellyttää mahdollisimman monia ”kofeiinipäissään surffaavia” netin käyttäjiä, jotka vain hakevat nopeita wau -elämyksiä eivätkä ole kiinnostunut esim. oppimaan mitään oikeasti 🙂 Tuollaisen käyttäjän voi rinnastaa fitness-maailmassa seikkailevaan ihmiseen, joka etsii ehkä hyödyllistä ja eteenpäin vievää treenitietoa mutta löytää vain paljon houkuttelevan näköisiä pohjimmiltaan samasta puusta veistettyjä juttuja eri nimillä.

Pointti on siis se että se sellainen ns. syvä sisältö jää kaikki Bechamin vaimon siskon uusimman poikaystävän vaimon nakukuvien jalkoihin. Kun yrittää miellyttää kaikkia, sisällöstä tulee äärimmäisen ohutta, eikä se ole välttämättä kestävällä pohjalla.

Vähän sama juttu kuin joku hyvä bändi pilaa itsensä sillä että alkaakin tekemään musiikkia vain maksimaalinen levymyynti mielessään, ja epätoivoinen tarve tehdä itselle merkittävää musiikkia jää jalkoihin kun pitää miettiä mikä toimisi mahdollisimman monelle. Alin yhteinen nimittäjä on shokkiarvo ja kikkailu, joka näyttää tai kuulostaa hienolta/järkyttävältä mutta ei ehkä enää parin vuoden päästä tunnu miltään eikä siitä saa mitään arvoa irti.

Kenelle siis teet mitä teet ja miksi?

* kahvakuulaurheilu tietty!

Mainokset

1 kommentti

  1. jake heke sanoo:

    HYVÄ MARKS !!
    Olen ajatellut jo tuota samaa pitkään! Niin työni kuin harrastusteni johdosta. Ainakun kumarrut itään ,samalla pyllistät länteen! Turha yrittää miellyttää kaikkia ja saada hyväksyntää sillä tavalla! Aina tulee uusia kotkotuksia ja niitähän olisi kiva kokeilla! Itselläni on (toistaiseksi) päämäärä,tai ainakin ilmansuunta selvä,minne suunnistaa!
    Sen sisällä homma elää cybergenetisesti,mutta en haikaile kaikkien ”kivojen juttujen” perään! Siihen ei riitä yksinkertaisesti aika eikä voimat(jos haluaa saavuttaa päämääränsä)
    Se on vähän kuin vaimon valinta.Kannattaa harkita hyvin ja viimein kun tietää mitä haluaa,niin pitäytyä siinä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: