Etusivu » kahvakuula » Integraatio

Integraatio

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Omalla kohdalla olen ratkaissut klassisen ”miten ehdin perheellisenä työssäkäyvänä treenata kun ei ole aikaa mennä salille ja toisaalta ne vuosijäsenyyssalit ovat muutenkin törkeätä rahastusta eikä lenkkeily huvita ja paikat eivät kestä potkulajeja enää” -ongelman näin, ujuttamalla treenihetkiä ”normaalin” elämän sekaan. Esim. lapset leikkivät pihalla, menen mukaan ja vetäisen muutaman sarjan tempauksia ja heilureita kahvakuulalla. Tällainen toimii hyvin peruskunnon ylläpitoon, kisatreenit ovat toki asia erikseen. Haluan muutenkin että omassa elämässä ei ole mikään ihmeellinen asia voimistella silloin kuin tilaisuus tulee vastaan, ei vain silloin kun on  erikseen mennyt Liikuntapaikkaan tekemään Liikuntasuoritteita.

Tuosta lyhyestä videopätkästä (tempaus kahvakuulalla ulkona) näkee itse asiassa hyvin että tämä ns. toiminnallinen harjoittelu on itse asiassa fyysisen työn korviketta. Käytetään koko kehoa ja yritetään saada joku esine/asia liikkumaan tiettyyn suuntaan, ei niin että mietttäisiin kovin paljon sitä että mikä lihas tässä nyt turpoaa. Ihmisen liikkuminen on siinä mielessä simppeliä, että tuossakin tempausliikkeessä löytyvä lantion ja selän oikaisu on kaikille yhteinen 🙂 Vastaliike olisi sitten kehon koukistaminen, mitä tapahtuu kun hakkaa kirveellä halkoja, tai moukarilla autonrengasta, tai paiskaa kuntopallon maahan, tai tekee linkkaria lattialla.

Kahvakuulalla treenaaminen ei ole siis mitään kauhean eksoottista, vaan puhutaan ihan tavallisesta kokonaisvaltaisesta liikkumisesta.

Mainokset

1 kommentti

  1. jake heke sanoo:

    Postaa video IGX:lle ,niin näkevät että treenaaminen Suomessa ei ole helppoa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: