Etusivu » kahvakuula » Mistä tietää toimiiko ohjelma tai treeni?

Mistä tietää toimiiko ohjelma tai treeni?

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

No, yksi selkeä mittari on tulosten kehitys. Siis jos harjoittelee jotain sellaista minkä kehitystä voi mitata. Kokeilin listata kaikki kisat, joissa olen nostanut 24kg kuulia, ja lopputulos on tämä:

Eli, 2007-2008 vaihteessa on tapahtunut selkeää kehitystä, ja sen jälkeen 24kg nostaminen ei ole mennyt juurikaan eteenpäin. Tämä ei tietenkään ole kiva huomata koska tavoitteeni on mennä eteenpäin eikä junnata paikallaan 🙂 Toisaalta, tällainen tieto on kiistämätöntä, ja antaa arvokasta tietoa siitä miten asiat ovat oikeasti menneet, eikä vain sitä miten itse luulee.

Olen yrittänyt vuosien varrella hämätä itseäni tekemällä eri tapahtumissa satunnaisia syrjähyppyjä mm. 40kg LC:een, 20kg biatloniin, 16kg nostoihin yms. Noista 16 ja 20kg työ on ollut tärkeää mutta muut kikkailut eivät ole juurikaan vieneet eteenpäin. Voiko tästä oppia jotain? Ehkä kannattaa keskittyä harvempiin asioihin ja tehdä niitä hyvin kuin kikkailla ja sinkoilla eri suuntiin?

Se, mikä tuossa tulostilanteessa on positiivista, on se että nykyinen taso on ”ihan ok”, ja pohjaa fokusoituun treeniin on olemassa. Uskoisin että treenaamalla 24kg ja 20kg:lla on ensi vuonna paljon kehittymisen varaa. No, toki tuo MM ja 32kg tuo oman lisävivahteensa mutta ajattelinkin keskittyä nyt siihen ja MM:ien jälkeen ottaa kuukauden tai jonkun selkeän ajan irti kisaamisesta tai sen miettimisestä kokonaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: