Etusivu » kahvakuula » Urheilun hulluutta

Urheilun hulluutta

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Eilen nähtiin kisoissa kaikkea, mitä nyt urheilussa tulee vastaan, paitsi onneksi loukkaantumisia. Oli yllättäviä venymisiä, ikäviä pettymyksiä, ali- ja ylisuorioutumista sekä ns. oikeaa urheiluhenkeä. Erikoista touhua kaiken kaikkiaan 🙂 Se, että kyseessä oli ensimäinen SM, vaikutti mielestäni tunnelmaan sekä järjestäjien että kisaajien osalta. Ilmassa oli vakavamielistä odotusta, ja hiljaisuus oli hurja Esa Lomman ja Antti Katajaisen tervetuliaispuheiden ja ensimmäisten nostojen välissä. Sitten peli aukesi.

Entinen valmentajani sanoi joskus eri lajeista että ”kaikki urheilu on ****n jees”, ja olen samaa mieltä. Varmasti missä tahansa lajissa koetaan samoja asioita ennen ja jälkeen merkittävien tapahtumien. Eilien oli hyvä alku GS:n ns. viralliselle kilpailutaipaleelle, asiat loksahtelivat paikoilleen ja pääsin ainakin itse nauttimaan täysillä girevikkitunnelmasta. Peli on avattu, nyt vain kohti seuraavia haasteita!

Omalla kohdalla urheilu näytti myös tylsän puolensa, eli mitenkään ei voi väistää sitä että jos haluaa kehittyä niin täytyy harjoitella 🙂 Olen esim. jättänyt tempauksen niin ähälle huomiolle ettei siinä ole oikein mitään peruskunta, ja nytkin jäin epämiehekkääseen alle satasen tulokseen. Härmälän Innuksella oli hyvä idea siitä, että minä tahansa päivänä pitäisi pystyä tempaisemaan se satanen, silloin tietäisi että kisoissa voi aina pinnistää muutaman kymmenen siihen päälle. Ilman tuollaista perustasoa ei ole varmuutta ponnistella sitten kun se huono päivä kolahtaa kohdalle.

Mainokset

1 kommentti

  1. jake heke sanoo:

    Kisoissa näkyi urheilun koko kirjo! Moni totesikin että stagelle nousu onkin eri juttu kuin treenata autotallissa! Toiset ali-suorittivat ja toiset tekivät recordeja. Eilen tuli harvinaisen vähän recordeja.
    Kisa jännitys kasvoi ,kun kisojen arvo kasvoi!
    Kisailemalla oppii parhaiten kisailemaan,tietysti myös analysoimalla ja oppimalla virheistä!
    Kisat olivat yllättävät, ja se on myös yksi osa kisojen suolasta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: