Etusivu » kahvakuula » Rempan ja arjen lomassa treeniä

Rempan ja arjen lomassa treeniä

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Nyt on ollut lajitreeni hieman hiljaisella Ventspilsin jälkeen.

Rempan ja arjen rutiinien käynnistelyjen lomassa olen tehnyt lyhyitä intensiivisiä sessioita viikottaisten ulkotreenien lisäksi.

Yksi hyvä tapa treenata vartalon kiertoa on sellainen, että virittää autotallin kattoon hiekkasäkin ja hakkaa sitä alumiinisella baseball -mailalla. Alumiininen on siitä hyvä että siihen saa reippaasi vauhtia ja voi mätkiä jopa yhdellä kädellä jos haluaa. Molemmilta puolilta saman verran tietysti ettei tule epäsymmetriaa ja kompensaatio-ongelmia 🙂 Siihen päälle kun ottaa hieman heilureita ja/tai korkeita vetoja kuulilla, hyppykyykkyjä ja vaikka plankkeja niin koko elimistö tulee käytyä läpi.

Juuri luin pätkän sellaisesta aivoartikkelista, jossa kerrottiin että ihmisen varsinkin toimistotöissä kokemat päivittäiset stressitilanteet jäävät jäytämään päähän koska taistele/pakene -vaistotoiminto ei pääse toteutumaan. Säkin hakkaus on tähän loistavaa vastalääkettä, sillä siinä tulee sekä huolettua kehoa että purettua aggressiota, eli keho ja mieli saa huoltoa. Olen sitä mieltä että jokaisen istumatyötä tekevän pitäisi ottaa omaan rutiiniin jotain aika tiukkaa koko kehon tekemistä, oli se sitten halon hakkuuta tai painoliivien kanssa mäen kiipeämistä, pääasia että karstat lähtevät koneistosta liikkeelle.

Ihan hetken päästä tulee suorastaan syliin ensimmäinen Girevoy Sport SM -kisa, jota olen järjestämässä. Paineet ovat tietysti kovat, ja se haittaa hieman treeniin keskittymistä. Ratkaisen asian niin että en ota siitä paineita, vaan keskityn järkkäilyihin ja nostan sen mitä 29.8. irtoaa.

Kun tuo järjestely on ohi, seuraava virittely olisi varmaankin jonkinlainen Cross World -tapahtuma, puoliksi virtuaalinen ja puoliksi live. Sen lisäksi menen vetämään leirin Tampereelle 12.9 potku.net:n järkkäämänä, ja lokakuussa tulee itse Catherine Imes Helsinkiin pitämään leiriä! Ja onhan tässä tuota kodin remontoimista ja salin rakennusta…

Mainokset

1 kommentti

  1. Antti sanoo:

    Juuri toimistossahan nuo eläimelliset vaistot ovat tarpeen. Taistele tylsistymistä vastaan ja pakene älyttömien sinulle tyrkyttämiä hommia?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: