Etusivu » kahvakuula » Klassista menoa

Klassista menoa

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

 • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Hassua, nyt kulkee treeni mutta ”kynä” ei.Tai itse asiassa mieleen on tullut viimeisten viikkojen aikana uskomattoman paljon aiheita mistä olisin halunnut kirjoittaa tänne mutta sitten kun on tullut hetki olla rauhassa niin asia on autuaasti unohtunut. Harmi, sillä todennäköisesti olisin jo saanut hahmoteltua MAAILMAN TÄYDELLISIMMÄN treenimetodin 🙂 Tai ehkä oikeammin jotain typerää jeesustelua siitä mitä pitäisi ideaalitilanteessa tehdä..

Innostuin tilaamaan kovasti treeniaiheisia kirjoja halvalla amazonista,  ja parista nettidivarista. Löytyi urheilun historiaa käsittelevää materiaalia sekä sitten tieteellisempää kamaa, mikä käsittelee periodisointia tms. Materiaalissa riittää lukemista ja sulattelua pidemmäksi aikaa, ja se on hyvää vaihtelua tälle internetin salamasodalle, jossa pienen pieniä tiedon murusia sinkoilee suuntaan ja toiseen, ja 90% kaikesta siitä on BS:ää.

Olen alkanut suhtautumaan nettitietoon vähän kuten virtaavaan jokeen. En voi imeä joesta jokaista ohi virtaavaa pisaraa mutta voin aina silloin tällöin ottaa sieltä joesta ämpärillisen ja katsoa sen läpi. Virtuaalimaailmassa virtaa dataa sellaisella vauhdilla, että kaiken edes omaan rajattuun mielenkiinnon kohteeseeen liittyvän asian lukeminen veisi vuosia. Ja kaiken lisäksi sitä tulee koko ajan lisää. Silti, perusasiat siitä miten vaikka oma treeni kulkee eivät juuri muutu, ainakaan tuollaisella tolkuttomalla tahdilla.

Omat treenit ovat sujuneet itse asiassa ihan hyvin viime aikoina, ja varsinkin viikonlopun jälkeen kaikki suorituspaineet jotenkin katosivat, ainakin hetkeksi. Olen yrittänyt harjoitella rutiininomaisesti ja ajattelematta sen enempää mitään tavoitteita. Ja yllättävää on se, että kun ei ole mitään kisaa juuri nyt tiedossa, on kova hinku treenata jotain kisaa varten. Omituista.


3 kommenttia

 1. Kukka sanoo:

  ”Ja yllättävää on se, että kun ei ole mitään kisaa juuri nyt tiedossa, on kova hinku treenata jotain kisaa varten. Omituista.”

  Sanos muuta! Itsekin himottelen jo tempauksen aikasarjojen perään, ja olen itse asiassa jo vähän aloitellutkin niitä … hehe. No, ei kai se väärin ole! 🙂

 2. arikaiko sanoo:

  Moi!

  Nyt on omat treenikuviot vähän hakusassa, kun kuitenkin aika tavalla syksyn treenit painottui tuohon IGX haasteeseen ja kun se on ohi niin ei oikein tiedä mitä tekisi. Himottaa kyllä ruveta treenaamaan 20 kg:lla latvialaista masterointia ja taas keväällä CW-kisat,mahdollisesti SM jos ne joku järjestää. Loppuvuosi menee kyllä täysin ilman suunnitelmaa, kunhan jotain hommailee!

 3. marks sanoo:

  Niin, se latvialainen masterointi pitäisi kyllä hoitaa.

  Toinen mikä kiinnostaa olisi Karl Fazer -challenge.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Arkistot

%d bloggaajaa tykkää tästä: