Etusivu » kahvakuula » Positiivista palautetta … ja The Blacklist

Positiivista palautetta … ja The Blacklist

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

 • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.
Mainokset

Sain Steve Cotterilta tosi mieltä lämmittävän palautteen, laitoin sen tietty hei myös tuonne SKB -saitille.

”Marko Suomi to me represents what is great about kettlebell lifting and kettlebell sport, embodying the most important principles and habits that one looks for in a coach.

First he has a sincere love and passion for the sport, this passion is contagious! Second, he has a sincere interest to improve himself and to serve others. Third, he is hard-working and humble. Lastly, he is talented and dedicated. He has all the ingredients to lead you on your path toward improved health, fitness and high-end performance.”

— Steve Cotter, Director IKFF
http://www.ikff.com

Suositukset – Endorsements « Suomi Kettlebell

Tuollaisesta tulee kyllä hyvä mieli. Päinvastaistakin on toki tullut, esim. se huhuttu 40 liikunnan ammattilaisen kirjoittama lista siitä että yhdistyksemme toiminta ei ole heidän mielestään kahvakuulaharrastusta edistävää tms. No, toisaalta on hyvä että löytyy ihmisiä, jotka ovat huolissaan välineen ja lajin tilanteesta mutta väittäisin silti että olisi ehkä hyödyllisempä tehdä asialle jotain sen sijaan että kirjoittelee tuollaisia adresseja 🙂 Tosin, en ole listaa itse nähnyt, eli voi olla että sitä ei ole olemassakaan? Jos on, haastan tuomaan sen 7.12. tapahtumaan, jotta voimme käydä aiheen tiimoilta rakentavaa keskustelua.

Mainokset

20 kommenttia

 1. jake heke sanoo:

  Huippu jätkältä huippu palautetta!
  ”Listan” olemassa olo perustuu yhden henkilön puheisiin! Puheella yritettiin saada poliittinen vaikutus! Väitän ,että jos sellainen ”lista” olisi olemassa,se olisi taatusti tullut julkisuuteen!
  Marks,voin luvata sulle pullon kossua,jos sellainen ”lista” näkyy! Olisi mielenkiintoista kysyä allekirjoittaneilta asian tiimoilta,mitä he tarkoittavat ”listallaan”!!

 2. marks sanoo:

  Sovitaanko kossun sijasta pari suklaalevyä? 🙂

 3. Panu Kinnari sanoo:

  Miten kahvakuulayhdistyksen toiminta ei ole kahvakuulaharrastusta edistävää?

  Ts. mikä on huolenaihe?

 4. marks sanoo:

  En tiedä kun en ole sitä listaa vielä nähnyt, copypastean sen tietty tänne jos saan käsiini.

 5. Lafez sanoo:

  Hienot suositukset ja ihan syystäkin!

 6. JHR sanoo:

  Mäkin ostan marksille suklaa levyn jos toisenkin jos semmonen lista löytyy.

 7. Petri sanoo:

  Mä en osta suklaata ku se on kauheen epäterveellistä, mutta ostan hedelmäkorin.

  Ja hyvää palautetta Cotterilta joka varmasti pitää paikkansa 🙂

 8. kukkax sanoo:

  Hyvin sanottu Cotterilta, totta joka sana. 🙂

 9. Varpu sanoo:

  Palaute oli hieno ja varmasti totta joka sana! Tuo adressi kuulostaa kyllä ihan pimeältä touhulta… Onko joku jossakin kateellinen ja sepittää juttuja vai?

  Kokemukseni mukaan aina löytyy kadehtijoita, jotka ovat valmiita arvostelemaan, kunhan joku toinen on ensin tehnyt duunin, jota he itse eivät ole laiskuuttaan/kyvyttömyyttään tehneet, mutta ovat omasta mielestään olisivat olleet parempia tekemään, jos…

  Teet hyvää työtä, Marko!

 10. Antti sanoo:

  Olen livenä Ventspilsissä nähnyt sen paperin vilahtavan, minkä on kerrottu olevan tuo ”kuuluisa” lista. Sitä oltiin työntämässä IUKL:n hallitukselle mutta tämä hallitus ei ottanut sitä vastaan koska käsiteltävä asia oli sääntöjen vastainen.

 11. Antti sanoo:

  Herää vaan muuten mieleen sellainen kysymys että onkohan nuo 40 ihmistä oikeasti tienneet mihin laittavat nimensä tai mistä tässä asiassa oikeasti on kysymys. Jos tätä lukee joku listaan nimensä laittanut niin olisikin kiva kuulla että mihin listaan mielestäsi nimesi laitoit ja tietysti heti perään kiinnostaisi kuulla ne henkilökohtaiset perusteet että miksi. Vain tällä tavallahan me voimme sitten yrittää kehittää tätä toimintaa näitä 40 liikunnan ammattilaistakin tyydyttäväksi?

 12. marks sanoo:

  No joo, addressista ei ole hyötyä jos asianosainen ei sitä näe. Odotellaan että koska kolahtaa postista. 🙂

  Sinänsä, jos tuo olisi olemassa, se olisi varmaan ensimmäinen kerta maailman historiassa, kun liikunnan ammattilaiset ottaisivat nimilistalla kantaa jonkun YHDISTYKSEN asioihin 🙂 Esim. tuolla foorumillakin on palaute -osio, johon voi käydä avautumassa.

 13. Antti sanoo:

  Ei jos vaan kyllä tämä lista on ollut olemassa ja jos se olisi otettu jollain lailla vastaan, se olisi ollut annettavissa välittömästi. Eli tämä lista siis ei ole mitään haihattelua vaan se on varmasti olemassa tai ollut olemassa mutta edelleen olisi mukava kuulla joltain nimensä siihen laittaneelta että mikä mättää vai oliko tämän listan todellinen tarkoitusperä sittenkin aivan toinen ja sillä yritettiin vakuutella että me emme ole kansainväliselle liitolle riittävän hyvä edustaja Suomessa. Tässä tarkoituksessa sitä ainakin liiton kokouksessa esiteltiin ja se oli yksi väline, millä meidän paikkaamme siellä kokouksessa oltiin vaatimassa pois meiltä.

 14. jake heke sanoo:

  Olivatkohan ne 40 nimeä kaikki Ginkon kurssilla opettelemassa näitä asioita? Vai oliko niin että niitä ei oikeasti asia kiinnostanutkaan??
  Vai olisiko ollut että kyseinen hemmo joka vakuutteli isolla osanottaja volyymillaan olisivat täyttäneet kurssin kokonaan?

 15. Kukka sanoo:

  Listahan ei hyödytä mitään, jos se ei koskaan päädy oikeaan osoitteeseen. Minäkin odotan innolla, että pääsen viimein näkemään sen. 🙂

 16. Petri sanoo:

  Kukahan tuon listan on pannut aluilleen?

 17. tuomo K sanoo:

  Marko saa Cotterilta sitä mitä hän on ansainnut. Hyvää palautetta. Aika hienoa että miellä on Suomessa tuollainen lajin kehittäjä ja eteenpäin potkija. Eiköhän mustalle listalle yleensä päästä vähän toisen tyyppisillä jutuilla, kuin tekemällä hyvin sen minkä osaa.

 18. Varpu sanoo:

  JOS halutaan kehittää lajia ja lajijärjestöä, se kehittäminen tapahtuu järjestön sisällä. Ei tekemällä salaisia mustia listoja, joita hämäräperäisesti käydään näyttämässä jossakin maailmalla (kuulosti ihan mafiatouhulta :D).

  Mikäli taas motiivit ovat kokonaan jossakin muualla kuin kahvakuulaharrastuksen kehittämisessä, tuommoinen toiminta kai sitten puolustaa paikkaansa. Mutta johtaa vaan kähmintään, hajaannukseen ja kaikkeen todella typerään.

  Tämmöisen kaikista sisäpiirin kuvioista ulkopuolella olevan harrastajan silmissä koko touhu vaikuttaa enempi sellaiselta kukkulan kingi -kisalta. Ja koska tiedän Markon ja hänen luonteenlaatunsa, oletan että se sontakasan kingiksi haluava kukko löytyy jostakin muualta?

 19. marks sanoo:

  Kiitoksia kehuista!

  No, tätä on oikeastaan turha spekuloida enempää koska tuota listaa ei ole näkynyt, eli jos se ilmaantuisi jostain niin sitten voi miettiä sitä sisältöä lisää. Jos taas sitä ei ole olemassakaan niin ei merkitystä. Ja, niin kauan kun ei ole mustaa valkoisella niin ihan sama. Uskon kun näen.

 20. JR sanoo:

  No eihän toi Steve näemmä ihan tyhmä jätkä ole, kun kerran bongasi miten rautanen karju Marko on!

  Niin ja tohon listaan liittyen, älkää kysykö miten, mutta sain sen haltuuni ja ihan tuttuja nimiähän ja ennen kaikkea ammattilaisiahan sieltä löytyy..

  Ahtisaaren Martti, Annanin Kofi, Mandelan Nelsoni, Gorbachevin Mikhail, Laman Dali ynnä Lääkärit ilman rajoja (doctors without borders – médecins sans frontiéres) jne.

  En tosin ole ihan varma liikunnan ammattilaisuudesta ja mun silmiin toi skidisti näyttäs siltä, että noi nimet on ehkä jopa varastettu Nobelin rauhanpalkinnon voittajalistalta mutta eihän näistä koskaan tiedä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Arkistot

%d bloggers like this: